Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:55 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turistii i-au reclamat Elenei Udrea mizeria de pe plaja

ro

28 Aug, 2009 18:06 2827 Marime text

elena-udrea-portret-5101vt.jpgPrezentă la Mamaia pentru a da startul la cupei „Bogdan Ciobotariu" destinat salvamarilor, Elena Udrea, ministrul Turismului, a fost asaltată vineri dimineaţă de un grup de turişti care au reclamat mizeria de pe plajă.

Turiştii, veniţi pe litoral din Arad, i-au reproşat ministrului Turismului faptul că plaja din dreptul hotelului Victoria este plină de gunoaie în zona fără şezlonguri şi mai ales că nimeni nu verifică starea salubrizării pe plajă.

În replică, Elena Udrea a precizat că Ministerul Turismului nu are deocamdată mijloacele necesare pentru a lua măsuri în acest caz, dând însă asigurări că va sesiza aceste deficienţe Primăriei Constanţa şi Direcţiei Apelor Dobrogea Litoral. „Noua lege a turismului, pe care o să o trimitem în Parlament în noua sesiune, prevede pârghii clare pentru ministerul de resort, pentru a sancţiona în mod direct astfel de neajunsuri care interferează în vânzarea produsului turistic", a dat asigurări ministrul Turismului.

De asemenea, Elena Udrea a precizat că noul act normativ are în vedere şi reducerea TVA-ului pentru restaurantele ce asigură servicii de masă unităţilor hoteliere la 9%, precum şi impozitarea forfetară în structurile hoteliere şi în pensiunile agro-turistice.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • p 11 Sep, 2009 17:55 asteptam legea noua a turismului atit promisa si amanata !