Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:16 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oraselul copiilor, in grija RAEDPP

ro

31 Oct, 2009 01:23 3394 Marime text
oraselul_copiilor_71.jpgÎn perioada 1 decembrie 2009 - 10 ianuarie 2010, în parcul Grădina Tomis se va amenaja Orăşelul Copiilor.

Proiectul de hotărâre a Consiliului Local spune că, în perioada menţionată, orăşelul se va transmite din administrarea municipiului în cea a Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public şi Privat. „Se aprobă în limita sumei aprobate în buget achiziţionarea cadourilor pentru copiii şcolari şi preşcolari de pe raza municipiului Constanţa, ce urmează a fi oferite cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă". De asemenea, se mai spune că tarifele percepute pentru diversele activităţi economice din Orăşel vor fi stabilite de către RAEDPP.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • surmelis argentina pusa 01 Nov, 2009 10:46 Pe ce data se da in functiune un CAMIN DE COPII SCOLARI ??? in orasul Harsova de Constanta ,domnule primar ,TUDOR NADRAG ??? CAMIN DE COPII SCOLARI GRADINITA CU PROGRAM PRELUNGIT CRESA DE COPII = RESPECTAREA ART.314 DIN CODUL PENAL = PROTECTIA COPIILOR = LINISTEA PARINTILOR In strada CARSIUM NR.34 ,se doreste infiintarea unui CAMIN DE COPII SCOLARI, dar in urma cu cateva zile au fost luate toate materialele de constructii existente la aceasta locatie si duse in alta parte. Sa inteleg ca totul se face la AMBITIE ???
  • surmelis argentina pusa 31 Oct, 2009 17:50 Sunt sigura ca le-ar place si copiilor nostri ,un mic "orasel al copiilor",domnule primar al orasului Harsova de Constanta.
  • surmelis argentina pusa 31 Oct, 2009 11:12 HARSOVA de CONSTANTA nu merita un "Orasel al Copiilor" ???,domnule primar "traseit", TUDOR NADRAG ???