Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:25 03 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Exclusivitate Directorul Ionita vrea sa fie subaltern

ro

23 Apr, 2010 03:49 4878 Marime text

cap_3.jpgSimona Leoveanu, adjunctă la Oficiul Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală

Ieri, a avut loc concursul pentru postul de director adjunct al Oficiului Judeţean de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit Constanţa.

simona_leoveanu.jpgPotrivit listei publicate pe site-ul Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit, acest post a interesat două persoane, care s-au şi înscris la concurs: Simona Leoveanu şi Gabriel Ioniţă. Ciudat este faptul că Ioniţă deţine deja postul de director al Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud Est Constanţa. Cu alte cuvinte, Gabriel Ioniţă îşi doreşte să... retrogradeze. Sau poate că nu şi-a dorit chiar atât de tare din moment ce nu s-a mai prezentat ieri la concurs. Simona Leoveanu a povestit că a susţinut atât proba scrisă cât şi pe cea orală şi că totul a fost foarte bine, iar rezultatele vor veni la începutul săptămânii viitoare. „Nu ştiu ce a vrut domnul Ioniţă, dar clar este că nu s-a mai prezentat la concurs. Am fost singurul candidat. Comisia de examinare a avut şase membri, dintre care unul de la Bucureşti. Foarte interesant este faptul că din comisia de evaluare a făcut parte şi Decebal Pompiliu Vrânceanu, candidat la concursul care va avea loc astăzi, pentru postul de şef al Serviciului de Verificare Tehnică din cadrul Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud Est Constanţa. Aşa cum vă prezentam în ediţia de ieri, potrivit anunţului publicat de Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit şi semnat de directorul instituţiei, Mihai Gavril Vădan, cei care doresc să participe la concursul pentru postul de şef Serviciu Verificare Tehnică trebuie să aibă studii superioare de lungă durată tehnice. Şi atât. Nici un alt fel de precizare. Şi asta, în ciuda faptului că fişa respectivului post spune că ocupantul scaunului trebuie să aibă studii superioare economice sau tehnice. Deci, potrivit anunţului, au fost scoşi din schemă, în mod automat, potenţialii doritori care au numai studii economice, în ciuda faptului că teoretic nu ar fi trebuit să fie excluşi din concurs. Pentru scaunul de şef al Serviciului de Verificare Tehnică s-au mai înscris, pe lângă Vrânceanu, şi Cristina Ignat, George Eduard Tuşa, dar şi Aurelian Zagon. Trebuie menţionat faptul că acesta din urmă a fost declarat respins pentru a participa la competiţie. Gurile rele spun că Decebal Pompiliu Vrânceanu ar fi viitorul şef de birou. Tot astăzi, are loc şi concursul pentru postul de şef birou Control Proiecte Finalizate din cadrul Centrului Regional de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit 2 Sud Est Constanţa. Aici îl găsim din nou pe Gabriel Ioniţă, care se va bate pentru post cu Maria Sârbu, Gabriela Mihaela Aramă, Carmen Liliana Sulimovici, Mariana Levendi şi Ioan Sorin Buşu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • carcotasu 23 Apr, 2010 10:57 Poza care-ti postat-o pe site nu este a domnisoarei Leoveanu, este o doamna Nicolaescu Marioara Directorul coordonator al Oficiului de Studii Pedologice, care a o fost inlaturata de la conducere de PDL si a fost pusă o directoare (Beleniuc Georgeta) incompetenta care va duce institutia de rapa. Pacat ca oameni competenti au fost inlaturati.