Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:49 17 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR vine cu noi oferte de vara

ro

05 Jun, 2010 03:41 1642 Marime text
Cu ocazia debutului sezonului estival, CFR Călători pune în circulaţie 48 de trenuri care vor face legătura între principalele oraşe din ţară şi litoralul românesc. În perioada 17 iunie - 26 septembrie, traseul trenurilor care circulă în prezent până la Constanţa va fi prelungit până la Mangalia.

Vor fi puse la dispoziţia călătorilor şi două trenuri accelerat care vor face legătura între Bucureşti şi Delta Dunării.

Pe timp de noapte, CFR va suplimenta trenurile de legătură cu vagoane şi cuşete. Cei care îşi vor petrece vacanţa pe litoral anul acesta beneficiază şi de reduceri. Astfel, cei care călatoresc dus-întors beneficiază de o reducere de 10%, celor care folosesc cartea „VSD" le este asigurată o reducere de 25%, iar cei care călătoresc în grupuri de 2 - 5 persoane primesc reducere în toate zilele săptămânii, mai puţin în week-end.

Pentru a veni în sprijinul călătorilor care nu vor să rişte să rămână fără loc în tren datorită fluxului mare de turişti din sezonul estival, CFR pune la dispoziţie un program de facilităţi de care aceştia pot beneficia. Ei îşi pot cumpăra biletul anticipat, cu 30 de zile înainte de plecare sau pot face rezervări online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro

Înainte de efectuarea călătoriei, pasagerii pot să ceară informaţii legate de mersul trenurilor la numărul de telefon 021-9521 sau prin accesarea paginii de internet a companiei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii