Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:33 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România are nevoie de o democrație autentică și parlamentară

ro

05 Mar, 2014 13:03 1319 Marime text
În perioada în care s-a aflat la guvernare, Partidul Național Liberal a trebuit să facă un adevărat tur de forță pentru respectarea programului propus și să oprească inițiative ale primului-ministru și ale PSD împotriva spiritului și chiar literei acestui program.
Tot ceea ce susține PSD acum, anume continuarea programului de guvernare al USL, ridică temeri justificate din partea PNL în legătură cu intențiile reale ale noii majorități.
Amintim faptul că liberalii au împiedicat o mărire inacceptabilă de impozitare cu așa-zisa taxă de solidaritate, au stopat adoptarea unei legi a amnistiei și grațierii, precum și trecerea pe sub mână a proiectului Roșia Montană și au împiedicat, în formula descentralizării, ca măcar Poliția și marile porturi ale României să nu treacă acolo unde nu au ce căuta.
PNL consideră că România are nevoie de o democrație autentică și parlamentară. Susținem întărirea statului de drept și independența Justiției. De asemenea, credem că încă mai avem nevoie de schimbări economice rapide, precum și de o politică externă coerentă.
      
  05.03.2014 Departamentul de Comunicare al PNL Constanța                    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii