Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:53 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoevaluarea activității Departamentului pentru armamente pe anul 2016

ro

01 Feb, 2017 14:55 1433 Marime text
Autoevaluarea activităţii Departamentului pentru armamente în anul 2016 a avut loc astăzi, 1 februarie, la sediul instituţiei militare, în prezenţa ministrului apărării naţionale, Gabriel-Beniamin Leş.           
Locțiitorul șefului Departamentului pentru armamente, generalul-maior Cătălin-Adrian Moraru, a prezentat modul cum s-au derulat principalele programe şi contracte de achiziţii pentru sisteme de armamente şi echipamente majore şi cele mai importante activităţi curente desfășurate în anul 2016.   
            Ministrul Gabriel-Beniamin Leş a evidențiat intrarea în dotarea forțelor aeriene a primelor avioane multirol F-16, apreciind că „efortul de constituire a escadrilei de avioane multirol este unul consistent şi un exemplu pentru alte programe de succes”.
            Anul 2017 va fi unul important pentru înzestrarea armatei, în contextul majorării bugetului pentru apărare, aspect ce va permite Armatei Române să continue procesul de dezvoltare şi modernizare a capabilităţilor .
            Ministrul Leş a apreciat activitatea personalului Departamentului şi a precizat faptul că atât proiectele de cercetare-dezvoltare, cât şi programele de achiziţie trebuie să vizeze un echilibru în dotarea categoriilor de forţe.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii