Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI - Participarea vicepremierului Gabriel Oprea la ceremonia dedicata eroilor politisti

ro

23 Mar, 2015 11:22 995 Marime text
Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea, a participat astăzi, 22 martie, la ceremonia dedicată eroilor polițiști, eveniment organizat în contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române, la Monumentul Eroilor Militari Români Căzuți la Datorie, amplasat în Parcul Tineretului (București).
 
Cu acest prilej, vicepremierul Gabriel Oprea i-a felicitat pe polițiștii români și le-a mulțumit pentru modul exemplar în care, zi de zi își fac datoria, în pofida riscurilor la care se expun.
 
”Fiecare război, stimați colegi, are eroii săi, iar în războiul continuu cu criminalitatea polițiștii români plătesc cu propria viață prețul liniștii și siguranței românilor. Acești oameni, dedicați țării și românilor, merită recunoștința noastră, a tuturor. Monumentul și momentul de astăzi demonstrează, încă o dată, că în instituțiile de forță ale statului român nu lăsăm pe nimeni în urmă și niciodată nu-i vom uita pe cei care ne-au fost colegi, prieteni și camarazi.”, a spus viceprim-ministrul Gabriel Oprea.
 
Totodată, viceprim-ministrul pentru securitate națională Gabriel Oprea a subliniat și importanța simbolică a evenimentului care a avut loc la Monumentul Eroilor Militari Români Căzuți la Datorie, în special din perspectiva importanței sociale a activității Poliției Române.
 
”Doamnelor și domnilor, stimați colegi, suntem într-un loc plin de semnificații pentru mine, pentru militarii români, pentru toți cei care au purtat sau poartă haină militară. (…) Este important pentru noi ca stat, este important pentru noi ca societate, să-i apreciem pe acești oameni care merită recunoștința noastră, să-i apreciem pe polițiștii români care, de atâtea ori, au arătat că sunt capabili de sacrificii pentru siguranța noastră, a tuturor”, a declarat vicepremierul Gabriel Oprea.
 
După încheierea ceremoniei, viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a vizitat standurile expoziţionale cu tehnică folosită în activitatea Poliţiei Române.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii