Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI/ BI Viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel Oprea a participat la Ziua Poliției Române

ro

25 Mar, 2014 18:12 1020 Marime text
Viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA a acordat astăzi titlul special de „Poliţistul Anului” Unităţii centrale de analiză a informaţiilor din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Această structură a fost principalul furnizor de informaţii pentru unităţile operative şi pentru conducerea Poliţiei Române, rezultatele obţinute în urma activităților desfășurate în 2013 fiind apreciate la nivel internaţional.
 
 “Astăzi, mai mult ca oricând, doresc să mă adresez, prin intermediul dumneavoastră, tuturor polițiștilor care zi de zi își fac datoria cu dedicație și profesionalism. Sărbătoriți 192 de ani de continuitate în slujba cetăţeanului român, într-o zi în care celebrăm și o importantă sărbătoare religioasă - Ziua Bunei Vestiri, al cărei simbol l-ați preluat pe drapelul Poliției Române. Vă doresc să fiți ocrotiți și inspirați în munca dumneavoastră de spiritul acestei sărbători”, le-a spus vicepremierul celor prezenți la ceremonia care a avut loc la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
 
De Ziua Poliției Române, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea  a avansat în gradul următor peste 300 de poliţişti din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
Cu același prilej, la nivel naţional, au fost avansaţi 7.512 ofiţeri şi agenţi de poliţie.
 
În acest context, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel Oprea i-a felicitat personal pe poliţiştii avansaţi: “Am fost şi rămân un susţinător al celor care sunt adevăraţi profesionişti. De aceea, astăzi, am venit alături de dumneavoastră pentru a-i cunoaște personal pe acei polițiști care, prin dăruirea de care dau dovadă zi de zi, s-au remarcat prin fapte deosebite, arătând respectul cuvenit uniformei pe care o poartă; acei polițiști ale căror fapte ne fac mândri de Poliția Română.
Distincțiile înmânate sunt un semn de apreciere. Dumneavoastră reprezentanți modele umane şi profesionale de urmat atât pentru colegi, cât și pentru noi toţi. Poliţistul de astăzi trebuie să se adapteze permanent la noile provocări profesionale şi să acționeze permanent în virtutea faptului că legea, moralitatea şi spiritul civic sunt trei valori indispensabile acestei profesii nobile. Alături de echipa de la Ministerul Afacerilor Interne, voi elabora şi voi susţine proiecte pentru îmbunătăţirea creşterii capacităţii operative, astfel încât să obţinem un timp de reacţie cât mai performant în cazul solicitărilor venite din partea cetăţenilor. Important este ca fiecare dintre noi să își facă datoria, iar cetățenii să se simtă în siguranță”.
                                                                                                                       
DIRECŢIA INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii