Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Camera Deputaţilor cumpără desene şi reproduceri de la o artistă care a expus la Constanţa

ro

03 Mar, 2014 00:00 5304 Marime text
La sfârşitul lunii februarie Camera Deputaţilor a atribuit un contract de achiziţie de desene cu certificat de autenticitate şi reproduceri unei artiste din Bucureşti. Procedura aleasă de autoritatea contractantă a fost negocierea fără anunţ de atribuire, criteriul fiind preţul cel mai scăzut.

După cum se precizează în anunţul de atribuire, motivul pentru care a fost aleasă procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare constă în faptul că lucrările / produsele / serviciile pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive legate de protejarea unor drepturi de exclusivitate. Potrivit aceluiaşi anunţ de atribuire, s-a primit o singură ofertă, valoarea finală a contractului fiind 18.890 lei.

Beneficiarul contractului este o artistă din Bucureşti, Nicoleta Mitrache (P.F.A Nicoleta Mitrache), membră a Uniunii Artiştilor Plastici – secţia grafică.
Nicoleta Mitrache a absolvit în anul 1990 Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza” din Bucureşti – secţia ceramică şi în 2001 a absolvit Universitatea de Arte, Facultatea de Arte Plastice – secţia grafică. Lucrările Nicoletei Mitrache au fost expuse de-a lungul timpului în cadrul mai multor expoziţii personale şi de grup. În 1999, o astfel de expoziţie de grup în care se regăseau şi lucrări ale artistei desemnată astăzi câştigătoare a unui contract cu Camera Deputaţilor a fost găzduită de Muzeul de Artă Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii