Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 27 septembrie 2013

ro

27 Sep, 2013 09:42 3309 Marime text
Colectivul Muzeului de Artă Populară Constanţa este alături de doamna director Magiru Maria în greaua pierdere suferită prin decesul tatălui. Sincere condoleanţe!

S-a stins din viaţă fostul nostru prieten şi coleg de liceu, promoţia 1959, Paul Dumitru, doctor eminent, dar modest, onorat cu funcţia de director al Direcţiei Sanitare Tulcea, Ambulanţă şi Spitale. Regretăm despărţirea de prietenul nostru drag, de care ne-au legat frumoase amintiri din parcursul vieţii. Ceremonia de înmormântare va avea loc astăzi, la Catedrala Episcopală din Tulcea. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe familiei!

Suntem alături de fratele şi cumnata noastră, la ceas de grea încercare când fiul lor şi nepotul nostru, Adrian Postelnicu, a trecut la cele veşnice. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familiile Postelnicu Dumitru şi Postelnicu Florian.

Un gând de alinare şi sincere condoleanţe unchiului şi mătuşii noastre, îndureraţi de pierderea prematură a fiului şi vărului nostru, Adrian Postelnicu. O rugăciune, o floare, o lumânare şi lacrimi de durere pe tristul lui mormânt! Iuliana şi Lucian.

Personalul CN APM SA Constanţa, serviciul Infrastructură Sud, este alături de colega noastră Marinescu Magda şi îşi exprimă condoleanţe pentru trecerea în eternitate a tatălui său. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii