Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:52 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 18 februarie 2013

ro

18 Feb, 2013 10:17 2311 Marime text
cruce.jpgCu imense păreri de rău şi durere în suflet, anunţ că cel care ne-a fost un coleg deosebit, un harnic şi bun român, comisarul-şef Dănuţ Pisică, a trecut în veşnicie la o vârstă prematură. Deplângem şi noi, alături de familie, plecarea dintre cei vii a dragului nostru coleg, exemplu de dăruire profesională pentru poliţiştii constănţeni. Fie-i ţărâna uşoară şi rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odinească în pace! Inspector-şef al IPJ Constanţa, comisar-şef Adrian Rapotan.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa se alătură durerii familiei celui care a fost comisar-şef Dănuţ Pisică, adjunctul şefului Poliţiei Municipale Constanţa, în aceste clipe de grea încercare, pricinuite de trecerea sa întru cele sfinte. Sincere condoleanţe! Colectivul IPJ Constanţa.  

Familia îndoliată aduce un ultim şi pios omagiu celui ce a fost Radu Drăghici, medic, fost director al SANEPID Constanţa şi primar al oraşului Eforie. Înmormântarea a avut loc ieri, 17 februarie a.c., ora 13.30, la Cimitirul Central din Constanţa. Fie-i amintirea veşnică şi ţărâna uşoară!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii