Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 1-2 martie 2014

ro

02 Mar, 2014 11:32 1988 Marime text
Colectivul hotelului Ovidiu din Mamaia, regretă decesul prematur al preotului Stelică Şatrapeli şi este alături de Silvia şi Cristian la greaua încercare prin care trec. Sincere condoleanţe!

Un gând de alinare, compasiune şi mângâiere pentru familia Şatrapeli, la ceas de grea încercare prin moartea fulgerătoare a celui ce a fost un soţ şi tată iubitor Şatrapeli Stelică. Sincere condoleanţe din partea familiei Tudoruş Hristu.

Ne alăturăm la marea durere a familiei Şatrapeli în aceste clipe de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a celui ce a fost soţ şi tată Şatrapeli Stelică. Fie ca bunul Dumnezeu să-i asigure odihna veşnică printre aleşii săi. Familia Mergeani Dimciu.

Nimic nu este mai greu decât să-ţi conduci fiul pe ultimul drum. Suntem alături de părinţi, soţie şi fiu şi regretăm nespus de mult decesul preotului Stelică Şatrapeli. Familiile Tascu, Nicu, Tuşa şi Nelu Şatrapeli.

Artiştii plastici „Amfora” aduc un pios omagiu preşedintelui lor, Nicu Grigoraş, şi transmit familiei sincere condoleanţe.

Foştii colegi din SMFN îşi exprimă regretul profund pentru dispariţia fulgerătoare a celui care a fost col. (r.) Nicu Grigoraş şi sunt alături de familia îndoliată. Regrete eterne! Miţac, Salavat, Luca, Cimpoaie, Mureşan, Dumitru.

Cu adâncă durere, soţia, Virginia Anghel, anunţă trecerea în lumea celor drepţi a celui care a fost Gheorghe Anghel (Gică), inginer agronom. Dumnezeu să odihnească în pace sufletul tău bun! Înhumarea va avea loc duminică, 02.03.2014, ora 14.00, în Cimitirul Municipal Constanţa.

Cu regrete în suflet, enunţăm trecerea în nefiinţă a iubitului nostru tată şi bunic Gheorghe Anghel (Gică). Îl vom păstra veşnic în inimile noastre. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Trupul neînsufleţit este depus la Casa mortuară a Cimitirului Municipal Constanţa.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii