Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prima experienta cu un prezervativ

ro

31 May, 2014 12:35 3251 Marime text
Imi amintesc de prima mea experienta cu un prezervativ. Aveam 14 ani. M-am dus la farmacie pentru a cumpara un pachet de prezervative. In acele zile am avut nevoie de mult curaj pentru a merge la farmacie si a cere asa ceva , deoarece toata lumea din oras ma cunostea si nu exista nici-o indoiala ca tanara, cred ca numele ei era Alexandra, stia pentru ce se folosesc. Ea lucra ca farmacista , era in spatele tejghelei si vedea ca eram intr-adevar jenat de intreaga procedura . Mi-a dat pachetul si a intrebat daca stiu cum se foloseste un prezervativ . Sincer, am raspuns :
- Nu, chiar nu !
A desfacut pachetul, a luat unul si l-a tras peste degetul mare. M-a avertizat sa ma asigur ca a fost bine si sigur pus. I se parea ca inca o privesc confuz . Deci, s-a uitat in jur pentru a vedea daca mai era cineva in farmacie. Nu era...
- Doar un minut....... a spus ea, si m-a condus in spate , si-a descheiat bluza si a indepartat-o. Si-a desfacut sutienul si l-a pus deoparte.
- Asta te excita ?
Ei bine, am fost atat de uimit ca tot ce am putut face a fost sa raman cu gura deschisa si sa dau din cap. Apoi a spus ca era timpul sa punem prezervativul. Cum eu il puneam, ea si-a dat jos fusta si chiloteii si s-a aplecat peste un birou.
- Ei bine, haide , a spus ea, nu avem prea mult timp.
Asa ca m-am urcat pe ea. A fost atat de minunat ca, din pacate, nu m-am  putut tine mult si am terminat in cateva momente. S-a uitat la mine cu un pic de incruntare.
- Ai pus prezervativul?  a intrebat ea.
- Sigur ca da !.........si i-am aratat degetul meu sa vada .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii