Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

www.astrocafe.ro Dreptul vostru de a fi bogaţi

ro

25 Oct, 2016 17:28 3170 Marime text
Este normal şi natural să vreţi să obţineţi succesul, recunoaşterea şi prosperitatea în viaţă voastră. Ar trebui să aveţi toţi banii care vă sunt necesari pentru a vă îndeplini orice dorinţă benefică. Sărăcia nu este o virtute. Sărăcia este o boală mentală care trebuie şi poate fi înlăturată de pe faţa pământului. Aşa cum bunăstarea este o stare a minţii, tot aşa şi sărăcia este o stare a minţii. Dacă vrem să înfrumuseţăm toate locurile sordide din lume, trebuie să scăpăm mai întâi de tenebrele mentale create de oameni înlăuntrul lor, prin propria credinţă în sărăcie şi lipsuri.

De-a lungul multor ani de consiliere particulară, dar şi ori de câte ori vorbeam cu oamenii când ţineam conferinţe peste tot în lume, am auzit mereu acelaşi comentariu din partea lor: “Tot ce mă ţine în loc este lipsa de bani. Aş putea face totul în viaţa mea dacă aş avea 50.000 sau 100.000 de dolari”. Ceea ce nu înţeleg aceşti oameni este că focalizarea lor pe ceea ce lipseşte, creează sărăcia lor. Bunăstarea, ca şi sărăcia, este cu adevărat un tipar de gândire şi de imagini din minte. Dacă aceşti oameni ar începe să-şi folosească subconştientul în mod sănătos, o cascadă de bunăstare s-ar revarsă asupra lor.

Este dreptul vostru şi al familiilor voastre să va bucuraţi de prosperitate, de hrană bună, de haine frumoase, de o casă confortabilă şi de banii necesari pentru a vă cumpăra tot ceea ce este bun pentru voi. Aveţi nevoie de timp în fiecare zi pentru meditaţie, rugăciune, relaxare, recreere şi locuri adecvate în care să le puteţi realiza.

Adevărată semnificaţie a prosperităţii nu rezidă în a avea mai multe lucruri. Ea înseamnă că începi să progresezi mental, spiritual şi intelectual, precum şi social şi financiar. 

Credinţa din minţile oamenilor este cea care determina diferenţa dintre succes şi eşec, sănătate şi boală, fericire şi nefericire, bunăstare şi sărăcie. Bunăstarea este o stare a minţii, tot aşa cum şi sărăcia este o stare a minţii. Sunteţi cu adevărat bogaţi atunci când aţi cunoscut Prezenţa infinită şi Puterea din voi, pe care oamenii o numesc Dumnezeu.

Sunteţi cu adevărat bogaţi atunci când ştiţi că gândul vostru este creator, că tot ceea ce simţiţi aceea atrageţi şi că ceea ce va imaginaţi aceea deveniţi. Sunteţi bogaţi atunci când cunoaşteţi procesul creator alminţii voastre, ceea ce înseamnă că orice impregnaţi în subconştient va fi proiectat pe ecranul spaţiului ca formă, funcţie, experienţă şi evenimente.


Sursa: astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii