Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:55 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 20 - 26 februarie 2017

ro

20 Feb, 2017 00:00 1974 Marime text



Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta


Berbec
Vindecare, Purificare, Salt spiritual

Berbecii isi revizuiesc legatura cu Dumnezeu, cu planurile superioare. Ei au revelatii, simt nevoia sa se izoleze si e bine sa stea ca intr-un soi de carantina cateva zile inainte si dupa 26 feb, pentru a permite procesului de purificare sa aiba loc. Accentul este pus pe vindecare, in toate sensurile. Se pot vindeca fizic, emotional, psihic... eliberand, iertand, smerindu-se pentru ceva din trecut. E momentul ca ei sa aiba mai multa compasiune si sa se apropie mai mult de Dumnezeu. In alta ordine de idei, trebuie sa fie prudenti si sa evite escaladarea oricarui conflict. Sa evite deciziile majore sub imperiul emotiilor.

Taur
Transformare, Viziune, Comunitate

Eclipsa de Soare in Pesti poate insemna, pentru Tauri, o transformare majora in privinta anturajului, a prietenilor, a grupurilor din care fac parte. Ei isi pot da seama de anumite tipare distructive pe care le-au intretinut foarte multa vreme. Pleaca oameni din jurul lor, pentru a face loc altora mai potriviti cu acest moment din evolutia lor. Au de constientizat inclusiv necesitatea de a da drumul unui proiect sau unor idei care nu sunt adecvate. Sa nu se teama, vor primi inspiratie inzecit, idei geniale, oameni extrem de generosi cu care pot coopera.

Gemeni


Sfarsit si Inceput in cariera, Autoritate, Misiune

Gemenii isi pot pune foarte serios, intrebari despre misiunea lor, despre rolul lor in societate, despre cum se tin mici si nu creeaza tot ce ar sti si putea sa creeze. Asa ca aceasta eclipsa de Soare in Pesti, de la finalul saptamanii, le poate aduce surprize, o schimbare majora de paradigma, de drum, astfel incat sa aiba sentimentul ca isi urmeaza misiunea si in definitiv sufletul. In aceasta saptamana, ei pot constientiza niste programe toxice in ce priveste legatura cu autoritatea. Isi dau seama ca s-au limitat din cauza unor persoane autoritare din trecut. Acum se pot elibera din aceste stransori, iertand, eliberand orice judecata. Si pot renaste.

Rac
Determinare, Lupta dura, Oportunitati

Racul este unul dintre semnele care sunt invitate la prudenta maxima, in aceasta saptamana. Asta pentru ca acest semn este atins de aspectele tensionate pe semne cardinale, care pot aduce experiente dure, neasteptate, cat si emotii foarte puternice care nu trebuie lasate sa constituie terenul unor decizii mari, mai ales in cariera. Aici sunt atacuri dure dar si clarificari majore. In alta ordine de idei, saptamana in ansamblu si in special eclipsa de Soare din 26 februarie, le aduce Racilor o noua viziune, le deschide calea spre alte zari, intra in contact cu straini... Practic, au tot felul de intelegeri si au ocazia sa-si creeze la propriu o noua realitate, folosindu-se de imaginatie si detasandu-se de trecut.

Leu
Schimbare a convingerilor si filozofiei. Daruri nesperate

Pe fundalul unei nelinisti, iritabilitati si chiar incrancenari, se produc mari schimbari in mentalul Leilor, mai ales in ce priveste viitorul lor, situatia serviciului, a locului de munca, dar si a pregatirii, evolutiei, perceptiei asupra vietii in general. Multe schimbari se produc in constiinta lor, vor, nu vor. Eclipsa de Soare in Pesti, care are loc la finalul acestei saptamani, le poate aduce Leilor experiente ciudate, greu de deslusit, vesti de necrezut despre terti, sau pot asista la dezvaluirea unor secrete care-i afectau si pe ei in plan subtil. Pe de alta parte, este un final si un inceput pentru ei, in ce priveste veniturile in comun cu altii, darurile pe care Universul le trimite la ei si care acum sunt inedite si neasteptate.

Fecioara
Provocari financiare. Transfomare relationala

Nativii Fecioara sunt destul de provocati in aceasta saptamana, in ce priveste finantele, mai ales in ce priveste relatia cu institutii precum banci, firme de asigurari sau cu persoane cu care impart afaceri si deci un profit. Au parte de rasturnari de situatie, de dezvaluiri socante, dar clarificatoare. Sa nu se teama si sa fie prudenti in tot ce semneaza si fac. Pe de alta parte, Eclipsa de Soare in Pesti activeaza zona relatiei conjugale, a imaginii sociale si a parteneriatelor. Pentru ei, poate insemna eliberarea de o suferinta relationala veche si un nou inceput mai senin. Recomandare: sa evite victimizarea si aruncare vinei in afara.

Balanta
Vindecare. Creativitate. Provocari relationale

Si Balanta se numara printre semnele cele mai provocate in aceasta perioada, mai ales la nivel relational si la nivel de familie, neam, origini. Pot fi atacati, contestati, li se pot cere explicatii. Sau pur si simplu li se aduc la cunostinta decizii care schimba total pozitia lor in anumite relatii. Asadar, au nevoie de intelepciune si sa ramana cat de cat detasati. In alta ordine de idei, eclipsa de Soare in Pesti le poate aduce multa creativitate, flexibilitate si chiar un inceput nou la locul de munca.De asemenea, pentru ei poate insemna eliberare karmica a unor programe vechi care le-au produs daune in corp. Acum se pot vindeca de ceva, cu conditia sa renunte la ceea ce stiu ca e toxic pentru ei.

Scorpion
Creativitate. Iubire. Rivalitate si lupte dure profesionale

Pentru Scorpioni, aceasta saptamana poate fi foarte delicata fie in ce priveste locul de munca, unde pot avea lor atacuri, rivalitati, conflicte..., fie in ce priveste sanatatea, unde pot aparea betesuguri din cauza extenuarii si a stresului. Asadar, ei trebuie sa fie foarte atenti, prudenti, echilibrati si sa nu se lase intimidati de agitatia care se creeaza, sa nu puna paie pe foc. Eclipsa de Soare de la finalul saptamanii le aduce experiente minunate, creativitate, iubire, tandrete, intelegere. Unii Scorpioni  pot sa traga linie, sa incheie un capitol trecut si sa priveasca mai increzatori spre un nou inceput amoros sau  in ce priveste exprimarea de sine.

Sagetator
Dragoste cu nabadai. Rasturnari spectaculoase in amor

Contextul actual este unul zbuciumat pentru acesti nativi, dar nu pare sa le displaca. Au aventura, au rasturnari de situatie, au provocare care ii incita si le stimuleaza descarcarea de adrenalina. Poat avea parte de schimbari favorabile in ce priveste proiectele. Numai ca acum merg pe sarma, iar prea multa joaca cu focul ii poate face sa se dezechilibreze si sa cada. In alta ordine de idei, eclipsa de Soare in Pesti ii inmoaie, le starneste amintiri si ii ajuta sa se elibereze de un bagaj emotional si de tipare mostenite din familie, de la descendentii lor. Li se poate deschide un drum nou legat de camin, familie, locuinta, tara in care locuiesc...

Capricorn
Tensiuni si schimbari familiale. Razvratire. Noi idei

Capricornul este cea de-a 4-a zodie cardinala, direct vizata de tensiunile majore produse de o configuratie astrala ce urmeaza sa atinga apogeul in curand. Asadar, li se recomanda acestor nativi, mare prudenta, cumpatare, intelepciune, mai ales in chestiunile care tin de familie, domiciliu, casa, trecut, neam, tara... Sa faca un pas in spate ori de cate ori simt ca intra in emotii intense. Pe de alta parte, sa caute raspunsuri, informatii, sa se documenteze. Eclipsa de Soare le poate aduce o perspectiva extraordinara, care le limpezesc multe paliere ale vietii si multe situatii pe care le vedeau fara iesire. Sa fie, deci, mereu curiosi sa afle si deschisi sa schimbe punctul de vedere.

Varsator
Invatare. Impulsivitate. Oportunitati financiare

Pentru Varsatori, e vremea invatarii fortate. Tensiunile pe care le simt intre ei si cei din jur sau provocarile prin care trec legat de niste cunostinte care se pot dovedi depasite, ii obliga sa se documenteze, sa cerceteze, chiar daca se incapataneaza sa tina cu dintii de parerile lor si ii mai si sanctioneaza pe cei care gandesc diferit. Atentie la orgolii si agresivitate, ii pot costa relatii si contracte pe care la pot pierde. Pe de alta parte, cei care reusesc sa gestioneze cu intelepciune aceste tensiuni, isi deseneaza niste culoare noi exceptionale de evolutie. Iar eclipsa de Soare din aceasta saptamana poate insemna un final si un inceput in materie de finante, talente valorificate, stima de sine.

Pesti
Transformare de sine. Noi alegeri. Provocari financiare

Pestii sunt primii vizati de eclipsa inelara de Soare care are loc chiar in semnul lor, pe 26 februarie. Ei bine, acest moment poate fi unul extrem de important, schimband pentru totdeauna traiectoria acestor nativi, viata lor, relatiile. In orice caz, ei pot sa renunte la o atitudine veche si nefavorabila, aceea de victima de exemplu, si sa depaseasca niste tipare de gandire pentru a face un salt in constiinta si in plan fizic. Provocarile financiare cu care se confrunta ii pot determina sa iasa din zona de confort si sa creeze ceva inedit, care sa-i reprezinte cu adevarat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii