Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:24 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru saptamana 11 - 17 decembrie 2017

ro

11 Dec, 2017 12:09 2840 Marime text

Horoscop saptamanal, AstroCafe.ro, ZIUA de Constanta

Berbec
O săptămână focalizată pe relațiile cu ceilalți și pe ceea ce poți realiza alături de ei. Tentația de a te baza mult pe ceea ce spun sau ce fac partenerul de viață, colaboratorii, rudele este păbugoasă și ar fi bine să o ții în frâu. Planuri de călătorii în străinătate sau de studii. Deocamdată acțiunile propriu-zise sunt îngreunate, de aceea preîntâmpină orice neplăcere prin a te informa foarte bine din surse sigure. Rediscutarea unor termeni și condiții ale colaborărilor în care ești implicat. Intervin și cheltuieli comune cu alții, dar în paralel se conturează posibilități noi de câștig din activitatea profesională sau dintr-o moștenire.

Taur
Ai mult de lucru la serviciu, mai ales că se conturează venituri suplimentare și asta te mobilizează rapid. Selectează prioritățile, întrucât sănătatea este vulnerabilă și chiar sunt posibile neplăceri serioase. Relațiile colegiale sunt deficitare, datorită salarizării și a condițiilor de muncă. Prudență și răbdare! Se pot declanșa conflicte pe termen lung din te miri ce. Relațiile parteneriale sunt active prin discuții importante, referitoare la felul în care se desfășoare fie o relație de cuplu, fie o colaborare sau o afacere. Traversăm o perioadă în care sunt șanse de a se destrăma foarte repede orice relație cu ceilalți.  

Gemeni
Relațiile sentimentale îți atrag atenția și eforturile. Se pare că este nevoie de reluarea unor discuții cu cei dragi, despre subiecte vechi referitoare fie la relațiile de cuplu, fie la colaborări profesionale. Prudență și răbdare, deoarece se pot isca discuții aprinse. Este dificil de menținut un dialog echilibrat, pentru că mentalul tuturor este umbrit. Nu lua de bun chiar tot ce auzi acum, dar nici nu ignora ce este important. La serviciu este foarte mult de lucru și într-un ritm alert. Sarcini de lucru urgente, relații colegiale tensionate, schimbări profesionale de anvergură și pe termen lung. Ai grijă și de sănătate!   

Rac
Ai nevoie de liniștea și confortul casei în prima parte a săptămânii. Rezervă momente pentru a te ocupa de treburile gospodărești, pentru a dialoga cu membrii familiei sau pentru a vizita unele rude. Se vor relua discuții vechi pe teme patrimoniale, dar vor intra în discuție și problemele de sănătate ale cuiva drag din familie. Fii alături de cei dragi și asta ți se va răsplăti înzecit la momentul potrivit! Reparații curente la instalațiile de aer, de gaze sau de foc. Relațiile sentimentale sunt active prin discuții aprinse și activități comune desfășurate atât cu persoana iubită, cât și cu copiii. Iubirea plutește în aer, însă deocamdată este însoțită de năbădăi.

Leu
Multe călătorii pe distanțe scurte, multe întâlniri și dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat. Pe lângă rezolvarea chestiunilor personale și ale celor dragi, vor intra în sfera ta de interes și unele demersuri profesionale restante. Se recomandă prudență, deoarece mințile și limbile oamenilor sunt îngreunate în această perioadă, existând riscul ca una să se gândească, una să se vorbească și cu totul altceva să se înțeleagă. Acasă în familie este multă forfotă, discuții aprinse pe teme patrimoniale cu membrii familiei și cu neamurile, schimbări domestice de anvergură și cu efecte pe termen lung. Acordă eforturi și relațiilor sentimentale.

Fecioara
Se conturează cheltuieli în prima parte a săptămânii, fie pentru cele necesare traiului cotidian, fie pentru a rezolva chestiuni privitoare la casă și membrii familiei. Cumva este vorba despre reluarea unor plăți care au rămas restante sau au fost achitate parțial. Evită datoriile și ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Pe de altă parte sunt șanse de a-ți mări veniturile din activitatea profesională. Relațiile cu anturajul apropiat sunt dinamice prin discuții aprinse și întâlniri deosebite cu oameni erudiți. Este o perioadă bună pentru schimb de informații și pentru a-ți îmbogăți bagajul de cunoștințe cu subiecte noi.

Balanta
Sunt zile bune pentru schimbări personale. Rezervă momente și gândește-te cum anume dorești să se desfășoare viața ta de acum încolo, ce anume vrei să realizezi concret și ce fel de relații ai nevoie să dezvolți. Chiar dacă stările tale de spirit sunt oscilante, cu puțin efort și bunăvoință vei depăși totul cu bine. De mare ajutor ți-ar fi un dialog cu cineva din anturajul apropiat. Însă este posibil să-ți displacă ceea ce îți spun ceilalți, cumva evidențiind aspecte mai puțin lăudabile existente în structura ta interioară. Reține ce îți este de folos și operează acele schimbări necesare și suficiente pentru a-ți îmbunătăți viața și relațiile.

Scorpion
Ai nevoie de odihnă în primele zile ale acestei săptămâni. Se pot evidenția afecțiuni vechi, de aceea fii prudent și îngrijește-te pe îndelete. Pe de altă parte sunt posibile dialoguri tăinuite cu persoane de încredere din anturajul apropiat. Informațiile obținute acum pe căi neconvenționale îți vor fi de mare ajutor într-un viitor apropiat. Prudență și discreție! Evită să-ți divulgi planurile de viitor sau să formulezi opinii pentru teme care sunt irelevante pentru tine. Tendința de a exagera în tot și toate este accentuată. Selectează prioritățile și ocupă-te numai de treburile tale. A te ocupa și de alții este în detrimentul tău.

Sagetator
Relațiile cu prietenii sunt dinamice și destul de obositoare. Temele principale de dezbatere se referă în mod special la personalitatea ta și la felul în care relaționezi cu ceilalți. Traversezi o perioadă în care gândurile și comunicarea sunt umbrite, îngreunate, existând riscul să strici gratuit relații și situații bune. Evită dialogurile ample, ascultă mai mult și vorbește mai puțin, lasă deciziile majore și promisiunile pentru o altă perioadă. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie de îngrijiri de specialitate. Odihnește-te mai mult! În a doua partea săptămânii te vei simți mai bine, dar nu forța nota.

Capricorn
Ești foarte solicitat de către șefi și autorități. Atât la serviciu, cât și acasă în mediul familial se conturează reuniuni și discuții importante pe teme financiare și patrimoniale. Dar, în culise există detalii ascunse, intenții defavorabile ție mascate bine cu vorbe dulci, aspecte de care ar trebui să ții cont. Vocea ta interioară, te anunță când este bine să te retragi dintr-o conversație sau dintr-o interacțiune cu ceilalți. Relațiile cu prietenii sunt provocatoare și în orice moment sunt șanse de a se destrăma unele vechi. Analizează acest anturaj și renunță fără rezerve la persoanele care te-au necăjit deja prea mult.

 Varsator
Este rost de călătorii îndepărtate, cel puțin la nivel de plan. Lucrurile se pot răsturna datorită unor prieteni sau datorită unor persoane din anturajul profesional prin demersurile sau vorbele lor. Se recomandă prudență la aceste persoane și evitarea dialogurilor contradictorii. Este bine să iei propriile tale decizii, după o analiză atentă a situației socio-profesionale în care te afli. Dialoguri și reuniuni importante cu șefi și autorități. Există multă tensiune în domeniul profesional în care activezi, existând șanse de a intra în conflicte de tot felul. Prudență, răbdare, toleranță, discernământ! Sfătuiește-te cu cineva de încredere!

Pesti
Se conturează cheltuieli comune cu alții și discuții aprinse privitoare la moșteniri, partaje, venituri suplimentare din activitatea profesională desfășurată. Cumva, tema financiară principală vizează segmentul profesional și condițiile de lucru care atrag mai mult sau mai puțin câștiguri substanțiale. Datorită și pentru anturajul profesional este posibil să cheltuiești sume importante. Călătoriile și relațiile cu persoanele aflate în străinătate revin în atenție. Este posibil să pleci departe, să plănuiești o astfel de călătorie sau să dialoghezi cu persoane străine pe teme diverse.  Forfortă socio-profesională!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii