Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:41 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Percheziţii în Capitală Zece persoane au fost reţinute pentru proxenetism

ro

11 Sep, 2015 21:47 1070 Marime text
 
Zece persoane au fost reţinute pentru proxenetism, vineri, în Capitală, după ce poliţiştii bucureşteni au descins la patru adrese unde existau informaţii că sub paravanul unor saloane de masaj se practică prostituţia, potrivit Poliţiei Capitalei.

„Din datele şi probele administrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că membrii grupului, format din patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 24 şi 38 de ani, beneficiază de sume de bani şi diverse foloase de pe urma practicării prostituţiei de către mai multe femei, sub paravanul unor saloane de masaj aparent legale", se arată în comunicatul poliției.

În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate 14 femei care, împreună cu membrii grupului infracţional, au fost conduse pentru audieri la sediul Serviciului  Investigaţii Criminale – Sector 4.

Cele zece persoane care au fost reţinute urmează să fie duse la Judecătoria Sectorului 4 cu propunere de arestare preventivă.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.


Sursa: B1 TV
Sursa foto: someseanul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii