Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Izabellei Uite cum a petrecut fata din Constanţa

ro

14 Mar, 2015 17:11 1779 Marime text
Deşi peste 100.000 de români şi-au anunţat prezenţa la aniversarea de 12 ani a Izabellei, prietenii virtuali au lăsat-o baltă. Izabella a sărbătorit totuşi, în avion. La începutul anului, dintr-o greşeală pe un site de socializare, fata a invitat o mulţime de oameni, majoritatea necunoscuţi, la ziua ei.

Izabella, fetiţa din Constanţa care a înnebunit o ţară întreagă, a împlinit 12 ani. Sutele de mii de oameni care au spus că vor veni la ziua ei nu au apărut, dar, Izabella tot a avut parte de o aniversare specială.

De ziua ei, Izabella a primit în dar un zbor cu avionul. Izabella a văzut tot litoralul de sus şi i-a plăcut atât de mult, încât abia aşteaptă să revină în avion. La aterizare a avut parte şi de o surpriză: toată lumea i-a cântat „La mulţi ani" şi a primit şi un tort, potrivit România TV.

Ziua Izabellei a devenit eveniment naţional după ce fetiţa şi-a făcut cont pe o reţea de socializare, apoi a invitat din greşeală o mulţime de oameni la ziua ei. Timp de mai bine de o lună, toată lumea a vorbit de petrecerea de ziua Izabellei. Like după like, şi totul s-a transformat într-o adevărată isterie.

Petrecerea Izabelei a devenit şi subiectul preferat de glume pe internet. Mii de oameni au postat poze cu mesaje amuzante despre Ziua Izabellei. Au apărut chiar şi confirmări fictive la aniversarea fetei de la vedete Justin Bieber, David Guetta, Cristiano Ronaldo şi chiar Barack Obama.



Sursa: România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii