Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Udrea, mesaj din arestul Poliţiei

ro

08 Mar, 2015 11:18 1815 Marime text
Elena Udrea sărbătorește Ziua Femeii în arestul Poliției Bucureștiului. Prin intermediul prietenei sale Ruxandra Dragomir a transmis un mesaj care a fost postat pe Facebook.

„La mulţi ani!!! Elena,nu eşti singură!

Elena m-a rugat să vă transmit «La multi ani!» M-a sunat ieri şi mi-a promis că sună şi azi. Ea este puternică şi demnă. Nu vrea sub nicio formă să ne arate suferinţa prin care trece. Doar subliniază ori de câte ori poate abuzul arestului preventiv. Nu doar pentru ea, ci pentru toate femeile şi nu numai care trebuie să suporte acest tratament. Elena se află acolo fără probe doar în baza unor denunţuri iar judecătorii nu au dorit să fie judecată în libertate sau măcar în arest la domiciliu. Au decis că probatoriul procurorilor este suficient. Pentru asta Elena nu-i poate dărui o floare şi o îmbrăţişare propriei mame. Este trist şi dureros...

Şi pentru mine această zi s-a transformat în una foarte tristă... o zi în care atunci demult mi se părea că am pierdut totul... dar nu este chiar aşa!”, a scris Ruxandra Dragomir pe Facebook.


Sursa: Facebook Ruxandra Dragomir
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii