Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turism cultural la Teatrul de Vară din Jupiter

ro

29 Jun, 2015 12:26 1812 Marime text

 

O nouă stagiune de turism cultural se deschide săptămâna viitoare la Teatrul de Vară din Jupiter, propunând turiştilor un program artistic complet, cu piese de teatru în premieră şi o serie de concerte de nerefuzat, pentru un sejur memorabil.
Potrivit editiadesud.ro, printre artiştii prezenţi în acest an pe scena din Jupiter se regăsesc şi nume deja consacrate printre turiştii obişnuiţi până acum cu artişti ca Tudor Gheorghe, Direcţia 5 sau chiar Maia Morgenstern, precum Proconsul, Bosquito, Magda Catone, Claudiu Bleonț, iar aceştia sunt doar câţiva dintre cei care şi-au anunţat prezenţa pe afişele de anul aceasta.
Programul diversificat nu va uita nici de divertismentul copiilor aflaţi pe litoral, fiindu-le rezervată  în fiecare zi de luni o întâlnire cu Gaşca Zurli, de la ora 20:30.
Stagiunea din acest an se va deschide cu spectacolul de teatru „La ginecolog”, pe 3 iulie,  căreia îi va urma concertul Proconsul, pe data de 8 iulie, și „Un bărbat și mai multe femei”, ce se va juca pe data de 10 iulie. 
Potrivit reprezentanților instituției, conceptul de turism cultural gândit ca serviciu turistic a apărut din necesitatea de a oferi o porţie de cultură estivală şi divertisment turiştilor care aleg să îşi petreacă vacanţele în sudul litoralului românesc, fiind incluse în ofertele hotelurilor partenere TVJ : la achiziționarea de sejururi turistice de şapte nopţi, turiştii beneficiază, pe lângă celelalte facilități, și de trei spectacole gratuite pe săptămână, pe baza unui voucher. 
Sursa foto: editiadesud.ro

Ana Maioru, studentă a Facultății de Litere, Specializarea Jurnalism a Universității „Ovidius“ Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii