Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:10 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Trafic îngreunat în zona Dacia din municipiul Constanța

ro

31 Jul, 2017 11:34 1368 Marime text
RAJA Constanta anunţă restricționarea circulației rutiere din cauza unei avarii survenite astăzi, în municipiul Constanţa, la conducta cu diametrul de 800 mm de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu.
 
Circulaţia va fi restricţionată în intervalul orar 11.30-16.00, pe segmentul cuprins între strada BP Hașdeu şi complexul Dacia, pe axul central al bulevardului.
 
Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.
 
RAJA Constanța îşi cere scuze participanților la trafic din zona respectivă şi îi asigură că echipele vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.
 
UPDATE ORA 13.35:

Ca urmare a complexităţii lucrării executate de către echipele RAJA la conducta magistrală de apă de pe bulevardul Alexandru Lapuşneanu, s-a impus restricţionarea circulaţiei auto pe toate cele trei benzi ale sensului de mers dinspre Casa de Cultura către Tomis 3, pe segmentul cuprins între strada BP Haşdeu şi complexul Dacia.

Echipele RAJA fac tot posibilul pentru finalizarea lucrarii pana la ora 16.00.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii