Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vasile Blaga Tema moțiunii de cenzură va fi una de nerefuzat pentru forțele politice din opoziție

ro

18 Apr, 2015 13:39 1455 Marime text
 
Co-președintele PNL Vasile Blaga a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă susținute la Bistrița, că tema moțiunii de cenzură pe care o pregătesc liberalii va fi una „de nerefuzat" pentru celelalte forțe politice din Opoziție, informează Agerpres.

„Există două posibilități să ajungi la guvernare: prin alegeri anticipate, dar practica românească arată că acest lucru este cam imposibil și, în al doilea rând, pentru că nu cred că Ponta o să-și dea demisia, printr-o moțiune de cenzură. Nu vă putem spune acum, deși noi cam știm care va fi tema unei moțiuni de cenzură, dar va fi una de nerefuzat, în sensul în care ea este impusă de agenda cetățeanului. Și să vedem noi atunci cine se va asocia unui asemenea proiect de moțiune de cenzură, pentru că domnul Hunor a spus bine ieri: domnule, ia să vedem textul moțiunii", a spus Blaga.

Vasile Blaga a afirmat că draftul programului de guvernare propus de PNL a fost transmis UDMR, UNPR, minorităților naționale, dar și lui Mircea Geoană, forma finală urmând să fie aprobată în Colegiul Director Național a partidului, programat să aibă loc la începutul lunii mai.



Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii