Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:11 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Război Realitatea TV - Ponta „Ultima zvârcolire a impostorului”

ro

19 Feb, 2015 23:48 1611 Marime text
„Ultima zvârcolire a impostorului”/ „Neamul lui Ponta, dus la DNA” sunt doar două dintre burtierele de o virulență extremă afișate aseară de Realitatea TV la emisiunea „Jocuri de Putere”, arată reportervirtual.ro.

Directorul postului, Rareș Bogdan, și-a început emisiunea cu clipul celor de la Paraziții - „Jos cenzura!”, în timpul căruia au fost afișate mai multe mesaje dure la adresa premierului Ponta. Iată doar câteva dintre acestea:



Rareș Bogdan a afirmat că Victor Ponta „a asmuțit” de ieri trei instituții împotriva Realitatea TV: CNA – care a introdus pentru astăzi la 10.30 pe ordinea de zi „la presiunea lui Ponta” subiectul Realitatea TV – Realitatea Plus, Oficiul pentru Spălarea Banilor și Serviciul anti-Fraudă al ANAF, notează reportervirtual.ro. 

De la ce a pornit „războiul total” declanșat de Rareș Bogdan împotriva lui Victor Ponta? De la declarația premierului făcută ieri la prânz, în care a făcut afirmații repetate la adresa unei „televiziuni evazioniste”, o televiziune care îl atacă permanent pentru că „nu vrea să-și plătească taxele la stat”, relatează reportervirtual.ro.

Potrivit sursei citate, Rareș Bogdan afirmă că supărarea premierului Ponta provine de la faptul că Realitatea TV a tratat pe larg subiectul anchetei DNA la firma cumnatului său, în timp ce „alte televiziuni au tras heblul pe acest subiect”, dând exemplul momentului penibil de la Antena 3.

„Ați vrut război, aveți război! De acum încolo mă voi ocupa personal de dvs”, a anunțat Rareș Bogdan, notează reportervirtual.ro.


Sursa: reportervirtual.ro
Sursa foto: reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii