Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Prima vizită din acest an a unui înalt oficial american Victoria Nuland, la Palatul Victoria pentru discuţii cu Ponta

ro

14 Jan, 2015 07:55 1173 Marime text
 
Victoria Nuland, mâna dreaptă a şefului diplomaţiei americane, omul responsabil de problemele euro-asiatice, a ajuns la Bucureşti. Este prima vizită importantă a unui înalt oficial american din acest an.

În această dimineaţă, la ora 9.00, Victoria Nuland se va întâlni cu preşedintele Klaus Iohannis. Urmează apoi întrevederi cu premierul, cu lideri ai partidelor şi cu ministrul de externe, scrie digi24.ro.


UPDATE, ora 09.02

Victoria Nuland a ajuns la Cotroceni și discută cu președintele Klaus Iohannis. Pe agenda discuțiilor se află parteneriatul strategic cu Statele Unite, mai ales componenta economică a acestuia. O altă temă ar fi schimbările de securitate din cauza tensiunilor din zonă şi a atacurilor din Franţa. 

UPDATE, ora 09.25

Victoria Nuland va fi primită de premierul Victor Ponta, la ora 11.15, la Palatul Victoria, a anunţat, marţi, Guvernul.

Surse politice au declarat pentru Mediafax că oficialul american mai are programate întrevederi cu preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, precum şi cu preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu.

UPDATE, ora 10.16

Subsecretarul de stat american pentru afaceri europene și euroasiatice, Victoria Nuland, a afirmat astăzi, la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, că vizita sa la București se datorează șefului statului, arătând că a venit să-l vadă.

UPDDATE, ora 12.00

Victoria Nuland, asistentul Secretarului de Stat al SUA pentru Afaceri europene şi eurasiatice, a ajuns la Palatul Victoria, pentru o discuţie cu premierul Victor Ponta.

UPDATE, ora 12.56

Primul-ministru Victor Ponta și Victoria Nuland, asistentul secretarului de stat al SUA pentru afaceri europene și eurasiatice, au discutat despre modalitățile concrete de aprofundare și diversificare a Parteneriatului Strategic cu SUA și situația regională au fost principalele teme de discuție cu oficialul american.

UPDATE, ora 14.34

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, astăzi, că în discuţiile pe care adjunctul secretarului de stat american pentru Europa şi Eurasia, Victoria Nuland, le-a avut cu oficialii români a fost „evocat” şi subiectul legat de legea „Big Brother” şi legea cartelelor pre-pay.


Sursa: digi24.ro, România TV, Mediafax
Sursa foto: 
România TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii