Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Președintele Băsescu Afirmația lui Ponta că am vândut țara, foarte gravă

ro

11 Nov, 2013 20:27 963 Marime text
Președintele Traian Băsescu a catalogat drept foarte gravă afirmaţia premierului Victor Ponta, conform căreia şeful statului ar fi vândut interesele României. Traian Băsescu susţine că, împreună cu falsurile anunţate de Sorin Roşca Stănescu, declaraţia premierului avea menirea să creeze în jurul preşedintelui acuzaţia de înaltă trădare. Şeful statului a făcut aceste declaraţii luni seară, la emisiunea ”Bună seara România” de pe B1 TV.

”Aduceți-vă aminte declarația lui Ponta - președintele a vândut România la Consiliul European. Stupiditatea declaratiei e usor de combatut, nu stiu cine a cumparat-o, ce sef de stat sau poate presedintele Consiliului. Afirmatia avea menirea sa se adauge falsului generat de SRS, sa ajungem intr-o comisie care sa acuze presedintele de inalta tradare. E mult mai convenabila pentru situatia in care se afla ei, implica un vot cu doua treimi, care conduce automat la suspendarea presedintelui pana se pronunta Inalta Curte. Acesta a fost planul, si aici a lucrat si Victor Ponta”, a declarat președintele.

”Cine crede ca Ponta si-a asumat riscul unei declaratii ca Basescu a vandut tara in CE, in care a jignit toti sefii de stat de acolo. Afirmatia a fost extrem de grava si avea scopul sa se adauge ca o piesa la acest plan”, a continuat el.


La Paris mă voi întâlni cu lideri europeni și o să îi informez că declarația lui Ponta nu trebuie luată în considerare”, a afirmat șeful statului.

”Nu mai ai cum să discuți cu un asemenea om. Eu semnez ce am de semnat, el la fel, și ne vedem fiecare de ale lui. Când un prim-ministru plagiator se dedă la asemenea minciuni care afectează credibilitatea României, o spune premierul, nu un Gigel din opoziție, apreciază că România care a avut cele mai mari creșteri de buget a fost vândută. Foarte gravă afirmație. Vândută în Consiliul European. Toți se întreabă cine a cumpărat-o”, a explicat Băsescu.

Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii