Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poliţiştii au constatat 77 de infracţiuni economice în ultima săptămână

ro

13 Aug, 2016 16:17 1197 Marime text

În ultima săptămână, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au cercetat 84 de persoane și au constatat comiterea a 77 de infracțiuni economice.

În perioada  5 – 11 august a.c., în urma activităţilor desfăşurate sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au constatat 77 de infracţiuni economice.

De comiterea acestor fapte sunt bănuite 84 de persoane, dintre care 11 au fost reţinute, 3 arestate, iar 6 sunt cercetate sub control judiciar.

Poliţiştii au constatat 24 de fapte de evaziune fiscală, câte 8 infracțiuni prevăzute de Codul Vamal și abuz în serviciu, precum și câte 7 fapte prevăzute de legea privind mărcile și indicațiile geografice, delapidari și înșelăciuni.

Au mai fost constatate 5 infracțiuni de uz de fals, câte 3 fapte de de fals material în înscrisuri sub semnătură privată și spălarea banilor, câte 2 infracțiuni de corupție și fals material în înscrisuri oficiale și o faptă prevăzută de Codul Fiscal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii