Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 3. Prima reacţie a lui Adrian Gâmbuţeanu Percheziţii la RAJDP Constanţa (video)

ro

21 Apr, 2015 14:01 3148 Marime text
Potrivit unor surse, în acest moment se efectuează percheziţii la Regia Autonomă Județeneană de Drumuri și Poduri (RAJDP) Constanța.

UPDATE 3, ora 15.36

„Au solicitat acte pentru o anchetă în desfăşurare. S-au pus actele la dispoziţie şi au plecat. Urmează să vedem ce se va întâmpla în continuare. Este vorba despre nişte contracte subcomerciale, nu ni s-au dat prea multe amănunte, până acum nu au fost probleme. Nu pot să vă spun mai multe pentru că nici eu nu am mai multe amănunte. Când vom avea amănunte, noi ca societate comercială o să le transmitem“, a declarat Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP.


UPDATE 2. ora 15.08
Potrivit vicepreşedinţilor CJC, Cristinel Dragomir şi Gheorghe Darie, au avut loc astăzi unele percheziţii la RAJDP. Chiar directorul regiei, Adrian Gâmbuţeanu i-a anunţat pe cei doi despre acest lucru. „Atât am fost şi noi informaţi, că sunt percheziţii. Mi-a dat un telefon domnul director general (n.r. Adrian Gâmbuţeanu),  dar mai mult enu ştim. Normal era să fim şi noi informaţi. Domnul Adrian Gâmbuţeanu este în continuare directorul general al regiei de drumuri, cel puţin până mâine, când pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean există un proiect de hotârăre de schimbare a sa din funcţie“, a decarat vicepreşedintele CJC, Gheorghe Darie pentru ZIUA de Constanţa.

Adrian George Gâmbuteanu, directorul general al Regiei Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri Constanța, este trimis in judecata, in doua dosare, alaturi de Nicusor Daniel Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta. Gâmbuteanu a fost deferit Justitiei pentru: complicitate la abuz în serviciu în formă continuată (4 infracțiuni),
constituirea unui grup infracțional organizat (intr-o cauza) si pentru 3 infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice in alta.

UPDATE 1, ora 15.02

Percheziţiile s-au încheiat în urmă cu câteva minute.

Adrian Gâmbuţeanu, directorul RAJDP, a declarat pentru ZIUA de Constanţa: „Nu pot să vă confirm că nu sunt acolo (n.r. - la sediul RAJDP)“.



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii