Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:18 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe surse.ro Revolta unui baron PSD - „Nu toate judeţele stau la masa bogaţilor! Lucrurile se întâmplă în nişte birouri”

ro

10 Sep, 2013 13:28 1593 Marime text
Desenul viitoarelor regiuni agită spiritele și în PSD.
Supărat pe faptul că Mazăre și Nicușor Constantinescu au primit regiunea Dobrogea (Tulcea+Constanța), președintele Consiliului Județean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, spune că unii sunt “desconsiderați” la partid și împărțirea regiunilor “se întâmplă în niște birouri”.
Liderul CJ Brăila, care și-ar dori și el o regiune separată cu Galațiul, spune că din punctul său de vedere, nu știe ce viitor poate să aibă “regionalizarea asta”, în condiția în care ea “rămâne la voința liderilor locali”.
“Nu m-a intrebat nimeni si nici nu mi-a spus nimeni ce vrea sa ia si cum vrea sa ia (…) Eu pot sa raspund in locul Brailei ca este total neglijat subiectul Braila, ca nu toate judetele stau la masa bogatilor, asta pot sa spun”, a mentionat baronul PSD în presa brăileană.
El s-a plâns că ministrul Dan Nica, vicepreședinte PSD din Galați, nu a făcut lobby pentru această zonă. “Ce putem sa le facem? Sa-i obligam? Daca ati inteles printre randuri, primeaza alte interese si nu ale galatenilor”, a mai declarat președintele PSD Brăila.
Sursa: Pesurse.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii