Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Oaspeţi de seamă la Sărbătoarea Recoltei de la Aliman

ro

27 Sep, 2013 12:50 2637 Marime text

În urmă cu câteva minute a început Sărbătoarea Recoltei la Aliman, eveniment organizat de WineRo. Evenimentul a debutat cu un moment special: cei de la Domeniile Ostrov i-au făcut un cadou şefului cancelariei ambasadorului Mexicului, fiind prezentă aici o formaţie tradiţională din Mexic. La eveniment este prezent şi prinţul Dimitrie Sturdza, care a fost invitat la dans de ansamblul folcloric, alături de şeful cancelariei ambasadorului Mexicului şi de Ghenadie Bobeică, administratorul WineRo.

Compania WineRo organizează cea de-a 5-a ediţie a sărbătorii recoltei, o zi plină de distracţie şi surprize plăcute, susţin organizatorii. Va fi o petrecere câmpenească în aer liber de la care nu vor lipsi preparatele tradiţionale dobrogene, muzica, dansul, mustul proaspăt şi vinurile bune.

Vinul Alira este un brand sută la sută românesc lansat pe piaţă de compania WineRo în anul 2009. Denumirea brandului împrumută din numele celor două localităţi pe raza cărora se află podgoria („Ali” vine de la Aliman, „ra” de la Rasova), dar are ceva în comun şi cu numele de Enira, de asemenea brand marca WineRo, a cărui poveste a început în Bulgaria, în anul 2001 şi care astăzi este cunoscut în peste 14 state.

„Suntem pentru a cincea oară la Aliman la sărbătoarea vinului. Cei care aţi venit pentru prima dată vă aşteptăm şi la anul. Crama este din păcate în conservare, aşteptăm vremuri mai bune. În noiembrie o să lărgim gama printr-o selecţie de top din 2011”, a declarat Ghenadie Bobeică, administratorul WineRo.

„În fiecare an WineRo produce un vin din ce în ce mai bun, care se regăseşte pe masa ambasadorilor din România”, a declarat prinţul Şerban Strudza, care a venit însoţit de soţia sa.

La eveniment este aşteptat să sosească şi ambasadorului Israelului la Bucureşti ES Dan Ben Elizer.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii