Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:46 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O româncă, plătită cu 5.000 de euro pentru o seară cu un premier

ro

21 Feb, 2015 19:57 1570 Marime text
Ioana Vişan a devenit cunoscută drept „românca lui Berlusconi", după ce a participat la faimoasele petreceri date de fostul premier italian, scrie România TV.

Ioana Vişan, în vârstă de 27 de ani, a recunoscut în faţa instanţei, în dosarul „Escorte", în care Silvio Berlusconi este acuzat că plătea tinere pentru orgii sexuale şi că unele dintre ele erau minore, că primea şi 5.000 de euro pe seară de la fostul premier italian, când participa la petrecerile acestuia. Tânăra stabilită în Italia de şapte ani spune, însă, că nu era plătită pentru servicii sexuale, ci primea banii cadou, aşa cum, în alte rânduri, a primit şi alte atenţii de la Berlusconi, relatează România TV.

De fapt, Ioana este singura dintre tinerele implicate în dosar care a acceptat să dea declaraţii. Ea este martor-cheie în dosar, iar anchetatorii i-au confiscat laptopul şi telefoanele.

Ioana Vişan l-a descris pe Silvio Berlusconi drept „foarte generos, protector, aproape ca un tată". Ea a subliniat în faţa anchetatorilor că nu a întreţinut niciodată raport sexual cu Silvio Berlusconi, deși a dormit în câteva rânduri la Palatul Grazioli. Mai mult, ea a subliniat că nu are cunoştinţă de orgii sexuale sau de partide de sex pe bani care să fi avut loc în locuinţa prfostului premier italian.



Sursa: România TV
Sursa foto: ilsole24ore.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii