Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă generaţie de băuturi răcoritoare necarbogazoase

ro

09 May, 2014 14:21 2211 Marime text


Pentru a-şi completa anganjamentul făcut consumatorilor, referitor la gama diverificată de produse adaptate preferinţelor şi stiului lor de viaţă, Coca Cola România lansează o nouă generaţie de băuturi necarbogazoase, Cappy Pulpy cu bucăţi de fructe.
Noile produse, disponibile în variana de piersici şi multifruct, sunt îmbuteliate printr-o tehnologie unică în România, ce permite păstrarea şi introducerea în sticlă a unor bucăţi de fruct, fără a fi zdrobite, astfel încât acestea să îşi menţină savoarea şi gustul răcoritor. Noua băutură este oferită consumatorilor sub sloganul „Agiţi-Bei-Mănânci”, oferind, astfel, o experienţă cu adevărat unică.

„Această lansare este extrem de importantă pentru noi. Vorbim, pe de o parte, despre un produs inovativ pentru piața românească, cu un gust surprinzător, de care consumatorii se vor îndrăgosti din prima clipă! Pe de altă parte, cele două variante de Cappy Pulpy cu bucăți de fructe sunt fabricate chiar la noi în țară. Ne bucurăm, astfel, de o dublă premieră pentru piața românească ce ne poartă spre o nouă dimensiune a gustului: sucul delicios cu bucăți de fructe de la Cappy Pulpy!”, a declarat Andreea Drăgan, Marketing Activation Manager Juices România & Moldova, Coca-Cola România.

În prezent, fabrica din Ploieşti produce această băutură pentru piaţa românească, urmând ca producţia să se extindă pentru Ungaria, Croaţia şi Bosnia Herţegovina. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii