Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării, acuzat de plagiat de către PNL

ro

28 Apr, 2015 23:41 1285 Marime text
 
PNL îl acuză pe ministrul Apărării, Mircea Dușa, de plagiat. Potrivit liberalilor, este vorba despre propuenrea care prevede majorarea indemnizațiilor invalizilor de război, a veteranilor și a văduvelor de război, informează B1 TV.

Senatorul PNL Marinica Dinica spune că propunerea a fost adoptată de Senat în 2015, însă este ținută „la sertar” de președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea.

„Constatăm, însă, cu surprindere, că premierul Victor «Copy-Paste» Ponta și tovarășul său, «Dușa OZN», au preluat propunerea PNL și intenționează să o adopte în Guvern, prin Ordonanță de Urgență, deși aceasta se află în dezbatere parlamentară. În acest sens, ministrul Dușa a anunțat că Guvernul va adopta miercuri o OUG care prevede creșterea pensiilor veteranilor de război, el susținând, în mod ipocrit, că proiectul ar fi fost inițiat de MApN și MAI.

În realitate, nici MApN și nici MAI nu au pus în dezbatere publică un astfel de proiect. Și, mai mult, Ponta și Dușa au confiscat fără drept de apel propunerea PNL, deși Guvernul a dat punct de vedere negativ la Senat, susținând că impactul bugetar ar fi foarte mare", susține senatorul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii