Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 15 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor susține că este ilegal ca administrația din Constanța să preia acțiuni din Port. Vezi cum reacționează Radu Mazăre

ro

15 May, 2014 17:53 1494 Marime text
Potrivit B 1 TV, trei note note venite de la direcţiile din subordinea Ministerul Transporturilor demonstrează că decizia de a acorda gratuit Consiliului Local Constanța acțiuni la Portul de la Marea Neagră este ilegală.

Informările au fost trimise ministrului Dan Şova, dar şi premierului Victor Ponta.

Totuşi, primarul Radu Mazăre consideră că trecerea a încă 13 procente din acţiunile portului Constanţa la administraţia locală este în beneficiul administraţiei portuare şi în cel al comunităţii, scriu cei de la B 1 TV. 

Edilul a început să strângă semnături de la constănţeni şi promite, în schimb, că le va ieftini gicacaloria.

Cu toate acestea, primarul Măzăre nu poate să primească gratuit acţiunile din Portul Constaţa fiindcă ar fi ilegal, menționează B 1 TV, invocând conținutul celor trei note emise de direcțiile din subordinea Ministerului Transporturilor.

În prezent, Primăria Constanța are 20% din acțiunile portului, Fondul Proprietatea 20% iar Ministerul Transporturilor 60%. După emiterea ordonanței de Guvern, solicitată de autoritățile locale, Primăria și Ministerul vor deține 33%, iar companiile private vor avea 34%.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii