Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:02 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Michael Schumacher, spitalizat după un accident grav. Fostul campion mondial e în stare critică, operat de două ori!

ro

29 Dec, 2013 14:50 2224 Marime text
Fostul multiplu campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher a fost spitalizat astăzi, după un accident grav suferit la ski, în stațiunea Meribel, din Franța.
Schumacher, care are 44 de ani și s-a retras de doi ani din F1, s-a lovit serios la cap, potrivit Europe 1, care informează că, la momentul accidentului, fostul pilot german era singur pe pârtie.

UPDATE: Conducererea spitalului din Grenoble, unde a fost transportat cu elicopterul Schumacher, au declarat că fostul sportiv este conștient și că traumatismul nu-i pune viața în pericol. Directorul general al stațiunii Maribel, Cristophe Gernignon - Lecomte, a oferit detalii suplimentare la postul de radio RMC, citat de sport.ro: „Michael a fost dus cu elicopterul la spital în Grenoble. În acest moment, nu cunosc exact gravitatea leziunilor pe care le-a suferit. Purta o cască, dar s-a lovit destul de puternic de o piatră. Era în stare de soc, puțin tulburat, însă conștient”. Nu se știe încă dacă septuplul campion mondial de F1 a căzut pe pârtie sau pe un traseu improvizat.

UPDATE: Potrivit prosport.ro, starea de sănătate a lui Michael Schumacher s-a înrăutățit, fostul pilot aflându-se în stare critică! Germanul a fost operat pe creier și e în comă!

UPDATE: Michael Schumacher a fost operat pentru a doua oară, în noaptea de duminică spre luni, informează ledauphine.com, citat de Mediafax.

UPDATE: Medicii de la Grenoble au susținut cu puțin timp în urmă o conferință de presă în care au dat detalii despre situația lui Schumacher. „Are hematom cerebral și presiune intercraniană. A suferit un traumatism cranio-cerebral. Dacă nu purta cască, nu supraviețuia, pentru că impactul a fost extraordinar de puternic. Se află la reanimare, în stare foarte gravă, în comă indusă. Nu putem oferi pronosticuri. A contat totuși că are o condiție fizică bună”, au arătat doctorii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii