Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liviu Dragnea vine cu o nouă propunere pentru funcţia de premier al României - Sorin Grindeanu

ro

28 Dec, 2016 17:58 2066 Marime text
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a anunţat după şedinţa Comitetului Naţional Executiv al partidului de astăzi noua propunere pentru funcţia de prim-ministru al României. Astfel, acesta a declarat că îşi doreşte ca viitorul prim – ministru să fie Sorin Grindeanu.

“Sigur că a fost un curent, am primit mii de mesaje prin care ni se cerea să trecem la suspendarea preşedintelui. În acelaşi timp nu suntem iresponsabili să folosim această putere in a face rău şi a tulbura viaţa românilor. Am discutat despre a trece la suspendare, a merge în continuare tot cu Sevil Shhaideh sau cu o altă propunere. A trebuit să decidem să facem o altă propunere pentru premier, şi propunerea colegilor mei a fost să fie eu, dar eu am spus în campania electorală că nu vreau să ocup această funcţie. În aceste condiţii am propus colegilor mei ca propunerea noastră pentru funcţia de premier să fie Sorin Grindeanu”, a declarat Liviu Dragnea.

Reamintim că iniţial, alianţa PSD – ALDE a nominalizat-o pentru funcţia de prim-ministru pe constănţeanca Sevil Shhaideh, propunere care a fost respinsă ieri de preşedintele României, Klaus Iohannis.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii