Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIVE TEXT. Imagini de la eveniment. Gala Voluntarilor Constanța la Pavilionul Expozițional. Ce premii vor fi acordate (galerie foto)

ro

05 Dec, 2017 17:27 2364 Marime text
La această oră, la Pavilionul expozițional are loc Gala Voluntarilor Constanţa la care participă 22 de asociaţii şi fundaţii locale, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, instituţii de învăţământ din judeţ, autorităţi, companii, parteneri străini, sute de voluntari de toate vârstele. 

Vor fi acordate 173 de premii

Festivitatea a debutat cu intonarea imnului României de către Grupul Vocal al Școlii de maiștri militari de marină Amiral “Ion Murgescu” după care a fost prezentată gala. 

UPDATE: 1 

Laura Gorea, specialist Marketing GMB Computers a oferit premiul companiilor, Dana Sterghiuli, realizator Radio Constanța a oferit premiul la categoria Jurnaliști, Adriana Lămureanu (voluntarul junior de anul trecut de la Grupul) a oferit premiul la categoria Voluntari Juniori,  iar Mihaela Belcin, de la Asociația Oportunități de Afaceri pentru Femei a oferit premiul la categoria Voluntari Seniori. 

UPDATE. 2

Premiul la categoria Voluntari străini a fost oferit de Bengamin Sergio, Fundația Bosco, Iuliana Butuman (premiată la ediția din 2016) a oferit premiul la categoria Coordonatorii de Voluntari, Mariana Solomon, directorul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța a oferit premiul pentru Institutul de Învățământ. 

UPDATE. 3

Cele trei trofee de la Trofeul Prieteniei sunt oferite de locotenent colonel Pavel Corneliu, de la Forțele Navale Romane, iar premiul special este oferit de Ionică Bucur, director executiv Centras Constanța. 

UPDATE. 4

Gala este încheiată cu premiul Voluntarii Anului oferit de Diana Domunco, câștigătoare a premiului la această categorie de naul trecut.



 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii