Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv “Eu cu cine votez?”. Campaniile electorale de ieri și de azi – dezbatere la Radiografia Zilei

ro

03 Oct, 2014 14:59 3213 Marime text
Au trecut aproape 25 de ani de la reinstaurarea în România a regimului democratic și a pluripartidismului. De-a lungul acestei perioade, la cârma țării s-au perindat atât forțele de stânga, cât și cele de dreapta, iar acest echilibru s-a păstrat și în privința ocupantului funcției prezidențiale.
Fiecare dintre candidați a promis în campanie una și în realitate a făcut alta…Alegătorii s-au mulțumit cu vorbele goale, cu mititeii, cu berea, cu brichetele, pixurile, gecile, gălețile sau pungile cu alimente și au votat în funcție de micul-mare dar primit din partea candidaților.
Acum ne aflăm într-o nouă campanie electorală, pentru alegerea Președintelui României.
Cât de dispuși mai sunt alegătorii să mai accepte vorbele goale, gălețile electorale, pungile cu pui, făină și ulei pentru a pune ștampila de vot pe unul sau pe altul dintre candidații la funcția supremă din stat, cum vor aborda partidele politice această campanie electorală care se anunță una fierbinte și cât de pregătiți sunt românii pentru conceptul de political correctness (corectitudine politică) sunt întrebările la care vor încerca să răspundă în această seară, la Radiografia Zilei, invitații lui George Mucianu: conferențiar universitar dr. Gheorghe Dinu și sociologul Enache Tușa.
Emisiunea Radiografia Zilei poate fi urmărită numai la postul Litoral TV începând cu ora 20.30.
Sursă foto: turnucustiri.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii