Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Investiţie de 120.000 de euro Casa Rusu îşi extinde magazinul din Constanţa. Constănţenii vor beneficia de trei zile de promoţii (galerie foto)

ro

16 Jul, 2015 16:14 1152 Marime text
Zugraveala, pusul parchetului şi alegerea mobilei sunt trei activităţi obligatorii ce pot deveni coşmaruri pentru mulţi dintre noi. Cu zugrăvitul şi parchetul o poţi rezolva apelând la cunoştinţe, dar cu mobila este altceva.
În condiţiile în care cel mai mult timp din viaţă ni-l petrecem acasă, spaţiul de aici trebuie să fie cât mai bine aranjat şi să ofere comoditate, relaxare şi o senzaţie cât mai plăcută. Din acest motiv, atât mobila de bucătărie, cât şi mobila de baie şi mai ales mobila din dormitoare, trebuie să fie de cea mai bună calitate şi să ofere tot confortul necesar, deoarece de cele mai multe ori poate să ţină ani de zile sau chiar o viaţă, dacă este achiziţionată aşa cum trebuie. Ce trebuie să faci? În primul rând, să alegi un magazin de încredere! Apoi, să optezi pentru materiale rezistente şi să acorzi atenţie accesoriilor. În rest, trebuie să alegi după gust şi evident, după preţ. Totuşi să nu faci rabat de la calitate sau să îţi neglijezi dorinţele.
În Constanţa, Casa Rusu se află pe piaţă din 2013, în urmă unei investiţii de 250.000 de euro. Casa Rusu, compania de retail a principalului producător de mobilier din România, Rus Savitar, anunţă extinderea magazinului din Constanţa şi deschiderea acestuia pentru public, în noul format, începând cu 17 iulie. ”La începutul acestui an, am luat însă decizia de a extinde spaţiul existent. Astfel, noul magazin are acum o suprafaţă de 3.210 metri pătraţi, faţă de 2.500 metri pătraţi", a declarat Cristian Rusu, proprietar al grupului Rus Savitar - Casă Rusu. Potrivit afirmaţiilor sale, suma alocată extinderii magazinului a fost de 120.000 de euro, ridicând investiţia totală la 370.000 de euro.
Locaţia este amplasată în cadrul Centrului Comercial Cora Brătianu din Constanţa, pe două niveluri, parter şi mezanin, şi are 32 de angajaţi ce pot oferi consiliere clienţilor în privinţa produselor necesare amenajării.
Dincolo de extinderea magazinului, Casa Rusu anunţă şi introducerea, în cadrul noii locaţii, a brandului propriu de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic, Cassima.
Nouă gama de decoraţiuni şi obiecte de uz casnic a fost lansată în primăvară acestui an, şi în cadrul magazinului din Colentina, Bucureşti. Aceasta a venit ca un pas firesc în dezvoltarea sortimentului din magazinele Casă Rusu, având că scop oferirea clienţilor o gama completă home&deco.
În ceea ce priveşte produsele existente în cadrul magazinului Casă Rusu din Constanţa, clienţii pot găsi întreagă gama de mobilier pentru bucătării, dormitoare, camere de zi, camere de tineret, hol, mic mobilier sau mobilier tapiţat, o gama de electrocasnice încorporabile (plite, cuptoare, hote), dar şi decoraţiunile şi articolele de uz casnic din gama Cassima, alături de perne, tablouri, vaze, etc.
În plus, odată cu deschiderea magazinului, Casa Rusu va oferi clienţilor, timp de trei zile, în perioada 17 – 19 iulie, promoţii consistente la întreagă gama de mobilier. Galeria foto vă va convinge cu siguranţă să vizitaţi magazinul. 
 
Despre Casa Rusu
 
Casa Rusu este compania de retail a producătorului Rus Savitar. Compania şi-a început activitatea în 1994, în prezent fiind unul din cei mai mari producători de mobilier din România. Compania are trei fabrici unde se realizează mobilierul din pal melaminat şi mobilierul tapitat. În prezent, Casa Rusu deţine o reţea de 28 de magazine.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii