Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, mesaj pe Facebook Cum le mulţumeşte Serenei Williams şi fanilor

ro

03 Apr, 2015 18:53 1176 Marime text
 
Simona Halep a postat astăzi după-amiază un mesaj pe Facebook, în care spune că a plecat mulţumită de pe teren, după meciul cu Serena Williams, fiindcă această partidă a îmbogăţit-o, la fel ca toate celelalte jucate împotriva numărului 1 mondial.

„În ultimele 4 săptămâni, mi-am demonstrat că, dacă îmi doresc destul de mult, dacă nu renunț, dacă nu abandonez jocul înainte să-l termin, pot ajunge din ce în ce mai departe. Meciul de ieri cu Serena Williams nu a fost un meci jucat cu gândul la scor, ci unul jucat în căutarea acelui moment în care reușesc să joc cel mai bun tenis al meu. Am plecat de pe teren mulțumită că am luptat pentru fiecare punct și conștientă de faptul că acest meci m-a îmbogățit încă o dată - ca toate celelalte jucate cu Serena până acum. O respect mult încă de când eram mică - și cu atât mai mult acum, când, după atâta timp, este încă numărul 1 în lume.

Le mulțumesc tuturor celor care au venit să mă susțină, tuturor celor care au făcut nopți albe să mă urmărească de acasă și tuturor celor care m-au încurajat să ajung aici”, se arată pe pagina de Facebook a Simonei Halep.


Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii