Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:44 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minivacanţa de 1 mai Cu greu se mai găseşte un loc în staţiunea Mamaia

ro

24 Apr, 2015 09:16 1443 Marime text
Anul acesta, costurile minivacanţei de 1 Mai nu au crescut faţă de anul trecut, potrivit actorilor implicaţi în turism. Românii vor să-şi petreacă zilele libere atât pe litoralul românesc, cât şi pe cel bulgăresc. De asemenea, specialiştii aşteaptă un an mai bun, în debutul sezonului estival 2015, comparat cu cel din 2014, relatează România TV.  

Românii care vor petrece organizat de Ziua Internaţională a Muncii, adică vor apela la o agenţie de turism pentru cumpărarea unui sejur, vor avea surpriza plăcută să constate că tarifele nu au crescut faţă de cele de anul trecut.

Ca de fiecare dată, de 1 Mai românii se bat să îşi petreacă concediul la mare.

Pe litoralul românesc, marea majoritate a ofertelor hotelierilor au fost epuizate. În Mamaia, doar două hoteluri mai au locuri libere. Într-un hotel de 4 stele în Mamaia preţul unei camere este de 270 de lei pe noapte.

Varianta mai ieftină a celor care vor să meargă la mare de 1 Mai este pensiunea. Spre exemplu, într-o pensiune din localitatea 2 Mai camera se închiriază cu 100 de lei pe noapte în perioada minivacanţei de 1 Mai. 

În Bulgaria, preţul unei nopţi de cazare este de 26 de euro pe noapte de persoană şi poate ajunge şi la 60 de euro de persoană, în perioada 1 Mai, în fucţie de cameră. Marea majoritate a hotelurilor de la vecinii bulgari au oferte all inclusiv după data de 30 mai.


Sursa: România TV
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii