Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 19 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Come Back", cafeneaua-patiserie vine şi la Constanţa

ro

22 Jul, 2013 03:02 1740 Marime text
Antreprenoarea Daniela Kasper a aplicat un concept german cu o investiţie de 800.000 de euro, iar cererile de preluare a brandului în franciză nu au întârziat să apară
"Când am venit în România şi am văzut că nu este niciun < Back >, am ştiut că va trebui să fac unul". Afirmaţia îi aparţine Danielei Kasper, o braşoveancă revenită în ţară după o lungă perioadă petrecută în Germania, care este mai cunoscută datorită afacerilor pe care le face în domeniul imobiliar. Acum, la trei ani de la lansarea conceptului "Come Back - German Bakery" - adică o cafenea în care oamenii pot servi şi patiserie - în Braşov, au început să apară solicitări pentru franciză din Bucureşti, Ploieşti, Timişoara sau Constanţa. 
"În Germania, conceptul de < Back > este foarte răspândit. În România, însă, din păcate, oamenii preferă să îşi aducă mâncarea de acasă. Încă mai vezi oameni cu sandvişul în hârtie sau cu borcanul de ciorbă. < Back >-ul este un concept care se adresează unor oameni activi, care preferă să se oprească undeva să mănânce un sandviş cald sau să servească o patiserie proaspătă şi să ia o cafea < to go > şi să se întoarcă la birou. În Germania, un astfel de business îşi scoate 70% din bani dimineaţa între 7.00 şi 9.00. În România, însă, mai mult spre seară sau în week-end-uri se scot veniturile importante, pentru că lumea vine să fie văzută şi asociază brandul cu ceva de lux". 
Detalii pe bursa.ro.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii