Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:51 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine participă la etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor”

ro

26 Mar, 2014 09:10 3779 Marime text
Joi, 27 martie 2014, ora 10:00, la Palatul Copiilor Constanța, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanța în colaborare cu Centrul Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Constanța  organizează etapa judeţeană a Concursului Naţional de Dans ,,Împreună pentru viitor” – eveniment ce se desfăşoară în cadrul Strategiei Naţionale de Acţiune Comunitară.

În concurs s-au înscris 5 echipe,  la secţiunea Dans modern şi 6 echipe la secţiunea Dans tradiţional. Fiecare echipă este formată în mod egal din elevi voluntari proveniţi din unităţile de învăţământ care derulează parteneriate în cadrul SNAC şi elevi beneficiari, cu dizabilităţi .

Activităţile din cadrul programului de Acţiune Comunitară încurajează implicarea elevilor şi tinerilor ca voluntari în activităţi desfăşurate cu copiii aflați în dificultate în scopul susţinerii procesului de incluziune socială a acestora. La nivelul județului Constanța, doamna Pahon Oana Mirela, inspector școlar  pentru învățământ special, este  coordonatorul județean SNAC.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii