Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetat pentru consum şi comercializare de extasy

ro

08 Feb, 2017 15:01 2854 Marime text















Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T. din Tulcea au finalizat cercetările cu privire un bărbat bănuit de comiterea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor


La data de 2 februarie a.c., poliţiştii antidrog din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea şi procurorul de caz

din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Tulcea au finalizat cercetările şi au dispus sesizarea instanţei de judecată cu privire la săvârşirea infracţiunilor trafic de droguri de mare risc și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, de către un bărbat de 42 de ani din municipiul Tulcea.
 
În fapt, cercătările efectuate de polițiștii antidrog au stabilit că persoana în cauză ar fi procurat de la un cetățean italian aproximativ 90 de comprimate de ecstasy, în urmă cu aproximativ 4 – 5 ani, pe care le-a deținut și din care a consumat de câteva ori, iar în cursul anului 2016, acesta ar fi a efectuat 4 acte de comercializare ilicită către consumatori din municipiul Tulcea.
 
Cu ocazia perchezițiilor domiciliare efectuate la locuința și dependințele deținute de persoana în cauză, polițiștii au descoperit 80 de comprimate întregi și 3 fragmente de comprimat, ce conțineau substanța MDMA și 4 cartușe de vânătoare deținute ilegal.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii