Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai frumos weekend din această vară Cum se câștiga un loc pe plajă într-un weekend cu 300.000 de români la mare

ro

14 Aug, 2015 23:33 1095 Marime text
 
Ne pregătim de o mare sărbătoare, iar pe litoral începe cel mai frumos weekend din această vară. Cum este și „Ziua Marinei”, zeci de mii de români merg special la mare să se bucure de spectacolele organizate cu această ocazie.
 
În Mamaia, plajele s-au aglomerat dimineață devreme. Turiștii știu că dacă vor să prindă un loc cât mai aproape de apă, trebuie să participe la concusul de aruncat prosopul. 
 
Toți au vrut să fie la mare de Ziua Marinei, în cea mai frumoasă perioadă a verii cu spectacole, petreceri și multe alte evenimente festive.
 
Este o adevărată aventură și să găsești cazare. Nici măcar particularii, care stau de obicei cu cheile întinse pe marginea drumului, nu mai au camere libere.  Așadar în această perioadă sunt și cele mai ridcate tarife. Pentru o noapte, un turist plătește între 200 de lei și 200 de euro, în funcție de confortul dorit, informează stirileprotv.ro. 
 
Prețuri nu tocmai mici găsim până și în ofertă cantinelor.  
 
Vremea este însă excelentă. În aer sunt 30 de grade, iar apa are 24. Pe litoral, vor fi și în acest sfârșit de săptămână în jur de trei sute de mii de oameni.



Sursa text + foto: stirileprotv.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii