Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câștigătoarea marelui premiu la Loto de peste 2,5 milioane lei și-a revendicat premiul

ro

07 Jan, 2016 13:21 1853 Marime text
 
Astăzi s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătoarea premiului de categoria I la tragerea Noroc din 30 decembrie, premiu în valoare de 2.577.453,12 lei.
 
Biletul norocos a fost jucat la agenția 22-045 din Iași și a fost completat cu o variantă simplă la Loto 6/49 și o variantă la Noroc, prețul acestuia fiind de 12,5 lei.
 
Câștigătoarea este din Iași, are în jur de 50 de ani, este absolventă de studii superioare și o familistă convinsă, potrivit unui comunicat de presă transmis de Loteria Română.
 
Aceasta joacă la loto de foarte mulți ani, mereu la aceeași agenție și, în tot acest timp, nu a câștigat decât sume mici. Ea a marturisit că nu de puține ori a avut îndoieli în privința posibilității de a câștiga un premiu mare dar a continuat să joace bazându-se pe ideea că „dacă vrei să câștigi, trebuie să joci”.
 
A aflat ca este câștigătoarea marelui premiu la Noroc abia în data de 3 ianuarie când și-a verificat biletul. Emoția a fost mare inclusiv până la momentul validării biletului și a înmânării filei cec de către reprezentanții Loteriei Române.
 
Primul gând în privința folosirii banilor a fost ajutorarea familiei.
 
Câștigătoarea nu a dorit să-și facă publică identitatea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii