Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bătaie în faţa unui club de manele, în Mamaia - clienţii n-au mai avut bani de lăutari (video)

ro

03 Jul, 2013 18:58 9109 Marime text
Doi bărbaţi au primit o bătaie soră cu moartea de la bodyguarzii unui local din Mamaia. Motivul: nu au avut bani să plătească lăutarii.

Bătaia a avut loc la ora 6 dimineaţa în faţa unui club în care prestează de obicei manelişti celebri. Bărbaţii au fost scoşi din club când au refuzat să plătească.

După ce a primit un pumn, unul dintre petrecăreţii fără bani a încercat să fugă, a urcat într-un taxi, însă a fost scos cu forţa din maşină de bodyguarzii clubului. Asupra lui s-a abătut o ploaie de lovituri şi a fost târât în maşina unei firme de pază. În acelaşi timp, amicul lui era bătut la local. Totul s-a terminat când o cunoştinţă a celor doi a intervenit şi a rezolvat situaţia.

Sursa: Realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • RazvandelaPitesti 04 Jul, 2013 13:02 Nasol...a luat-o rau rau de tot...Au rupt baietzii matritza n el...Da nici chiar asa frate, chiar dak nu mai avea bani la el se putea rezolva shi altfel nu sa l ninoroceasca in bataie!!! Acuma naa...k nici el nu a fost prea cuminte cpe-acolea din ce se vede shi-n clip a comentat ceva ce i-a deranjat pe baietzi...!!!