Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ASMV, şapte ani de voluntariat pentru creșterea nivelului de educație medicală în comunitatea constănțeană

ro

07 Apr, 2015 09:11 1522 Marime text
Echipa Asociația Studenților și Medicilor Voluntari (ASMV) își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanţa, fapt pentru care a realizat prima activitate din seria celor ce vor urma in cadrul proiectului „Fii corect, fii responsabil, prima clipa contează!"
 
Activitatea a avut loc în Liceul Mircea din Constanţa, iar membri voluntari ASMV au informat liceeni despre importanţa cunoaşterii noţiunilor de prim ajutor. Au avut loc simulări de cazuri în care se acordă primul ajutor şi au fost folosite şi fotografiile ce au făcut parte din vernisajul proiectului „Half a second", fotografii ce redau simulări şi traume făcute cu ajutorul efectelor speciale realizate de Make up artistul Alex Dobre, realizate de fotograful Dan Mihai Lupescu.
 
Cu acest scop tinerii voluntari vor realiza sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV.

Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii