Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arestaţi preventiv pentru că au tulburat ordinea publică în Valu lui Traian

ro

16 Mar, 2015 11:07 1505 Marime text
Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpaţii Nicolae Pascu, Doru Comăncianu, Lucian Lupu, Cătălin Dincă şi Florin Zlate pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Din probele administrate până în acest moment în cauză, s-a reţinut că în data de8 martie, în intervalul orar 02.30 - 02.50, în timp ce se aflau în Clubul „Art`s Club” situat în comuna Valu lui Traian, strada Anasonului, numărul 4-6, judeţul Constanţa, prin exercitarea de violenţe asupra bunurilor, au provocat distrugerea acestora şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, context în care le-au agresat pe persoanele vătămate M. I. şi R. A.-N. cărora le-au provocat leziuni ce necesită pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale, respectiv 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea astfel cum a fost formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii