Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:43 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AEP informează printr-un clip oamenii din diaspora despre votului prin corespondență (video)

ro

08 Jan, 2016 09:52 1751 Marime text
Autoritatea Electorală Permanentă a realizat și a publicat un video pentru informarea cetățenilor români cu domiciliul sau reședința în străinătate care optează să voteze prin corespondență la alegerile parlamentare din acest an. Clipul informativ poate fi vizionat pe  pagina oficială de Facebook a AEP, pe site-ul instituției și pe canalul nostru de Youtube, la următoarele adrese:

https://www.facebook.com/AutoritateaElectoralaPermanenta/?fref=ts
http://www.roaep.ro/prezentare/galerie-video/
https://www.youtube.com/watch?v=hDjB2uQz-wU&feature=youtu.be
 
Pentru alegătorii români care au domiciliul sau reședința legal stabilite în străinătate, votul prin corespondență va fi utilizat în premieră la alegerile pentru Senat și Camera Deputaților din 2016. Acest tip de vot reprezintă o alternativă echivalentă a votului la secția de votare și se exercită prin intemediul serviciilor poștale.
 
AEP îi asigură pe toți cetățenii români cu drept de vot că va derula în continuare o amplă campanie de informare pe teme electorale de interes pentru ei, astfel încât aceștia să-și cunoască drepturile electorale, să știe cum să și le exercite și să se poată informa corect în legătură cu orice subiect care are legătură cu participarea lor în alegeri.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii