Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzat de trădare Crin Antonescu i-a supărat pe liberalii europeni

ro

26 Jun, 2014 23:42 1996 Marime text
Liderul ALDE, Guy Verhofstadt, susține că înainte de alegerile europarlamentare a fost în România, iar Crin Antonescu și soția sa Adina Vălean l-au asigurat că totul este în regulă. După alegeri însă, fostul lider al PNL a anunțat că partidul pe care îl reprezenta la acea dată va trece la PPE și va părăsi grupul ALDE.

Liderul ALDE a precizat într-un interviu remis știripesurse.ro că manevra efectuată de PNL este una fără precedent în Europa, mai ales că PNL pleacă la un partid care a fost mereu un dușman al României.

„În Europa nu se întâmplă asta: partide să dispară, să fuzioneze, să își schimbe familia politică. Toate astea nu sunt ceva obișnuit în Europa. Să sperăm ca nu începe aici. Nu înțeleg de ce se duc la PPE. Ce a făcut PPE pentru România? Au fost împotriva tuturor intereselor României. De exemplu Schengen – majoritatea celor din PPE au fost împotriva intrării României în Schengen, același lucru s-a intamplat când a venit vorba de dreptul de vot al României în Consilul European. Eu ca liberal am susținut că dacă România este mai mare decât Olanda, ei trebuie să aibă mai multe voturi decât olandezii”, a precizat Guy Verhofstadt pentru știripesurse.ro.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii